De Bergenvaarders 2, een Alchemist in Brugge

In november verschijnt De Bergenvaarders deel 2, Een Alchemist in Brugge.
De Bergenvaarders is een humoristische historische strip waarvan deel 1 zich in Deventer afspeelt. Deel 2 verschijnt in november en ditmaal staat historisch Brugge centraal. De Bergenvaarders is een eigen initiatief en niet in opdracht gemaakt. Wel werken we samen met Archeologen, erfgoedinstellingen, universiteiten en musea om een zo goed mogelijk beeld van die tijd neer te zetten. Zo is Archeologie Deventer aangeschoven voor advies over de middeleeuwse stad, mochten we gebruik maken van 3D weergaves die de Universiteit Gent beschikbaar stelde en hielp Raakvlak Brugge met achtergrondinformatie over Brugge.
Naast verschillende uitvoeringen van het album komt er ook een educatief magazine dat gratis te bestellen is.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *