Wat wij doen is heel simpel: de geschiedenis van uw stad, uw streek, uw verhaal vertalen naar een stripalbum. We weten precies wat er voor nodig is om uw idee te vertalen naar een beeldverhaal. Het hele proces in kaart, van begin tot eind.

Iedere stad en ieder dorp heeft een verhaal. Een oorlog, een geschiedenis, een legende. Het ligt verborgen in oude gebouwen of in het geheugen van mensen. Het komt weer aan de oppervlakte bij een archeologische opgraving en misschien zijn er nog oude foto’s.

Illustratie

Onze tekenaars maken illustraties. Ter verduidelijking of verfraaiing. Van een artikel in een krant, een tijdschrift of op een website. Dit doen wij uiteraard met de grootste zorg, in overleg en met oog voor historisch details.

Projectmanagement

Het maken van een stripalbum is een proces dat aardig wat organisatie vergt. De voorbereiding, planning en uitvoering en het uiteindelijke doel: een boek waar iedereen trots op is en plezier aan heeft.

Wij begeleiden en adviseren. Dat kan een compleet project zijn of alleen een paar adviserende gesprekken. Bij ons is het in goede handen.

Wishlist

Er moet altijd wat te wensen overblijven. We hebben een aantal ambitieuze projecten op onze wishlist waar we nog een keer financiering voor zoeken

  • Een album over ons landje, dat 2000 jaar geleden het grensgebied van het Romeinse rijk was.
  • De geschiedenis van de Hanze in Noord Europa. En dan specifiek de Hanzesteden in Oost Nederland.