De Romeinen 1, De Bataafse Opstand

In het land van de Bataven broeit een opstand. Drie Romeinse Legionairs moeten de leider van de opstandelingen vergiftigen om het verzet de kop in te drukken. Zo’n geheime missie vereist moed, kracht en scherpzinnigheid. Eigenschappen die onze helden helaas niet bezitten…

Het eerste deel van De Romeinen speelt zich af aan de limes (de Romeinse Rijksgrens) in de buurt van Nijmegen. Op scenario van Kristof Berte maakte Tim Artz een geweldig album. De Stripserie De Romeinen is een eigen initiatief en ontstond toen we ons afvroegen waarom er eigenlijk geen stripserie was over de Romeinse tijd van Nederland. De Romeinen drukten honderden jaren lang een stempel op ons land en lieten vele indrukken en verhalen achter.

Het eerste deel van de Romeinen verscheen in april 2023 en ons doel is dat er nog vele delen zullen volgen!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *